Hoitajaksi Aunelaan

Visio
Olemme Seutukunnan paras ryhmäkoti.  ( myös hoitajille ) 
Vaikutat itse omiin työvuoroihisi
Aunela tuottaa tehostettua asumispalvelua, meillä on siis aina henkilökuntaa paikalla. Vaikka yövuorojakin siis jokaiselle osuu, niin voit itse vaikuttaa milloin. Käytämme työvuorojen poimintaa, eli hoitajat itse muodostavat työvuorolistan, jonka esimies sitten vahvistaa. 
 
Vahva eettinen ote hoitotyöhön
Aunelassa kaikki lähtee asiakkaan tarpeesta. Eettisyys on tietoisesti arvovalinta Aunelalle, ja edellytämme että hoitajilla on motivaatio ja tahto sitä toteuttaa. Meillä talous ei määritä hoitotyön laajuutta, asukkaan tarpeet määrittävät sen.  Työympäristö
Aunelan kiinteistö on täysin uusi yksikerroksinen hirsirakennus. Mm. pintamateriaaleihin, sisäilman laatuun, äänieristykseen, ergonomiaan on kiinnitetty paljon huomiota jo rakennusvaiheessa. Aunela on tehty itselle omaan käyttöön, ei taloudellisen hyödyn maksimointi mielessä. Aunelan tilat on mitoitettu niin, että eläminen ja työskentely on helppoa.  


Hoitotyö ja avustavat työt  
Aunelassa hoitajat eivät ole vastuussa avustavista tehtävistä. Totta kai asukkaan kanssa pestään pyykit ja hoidetaan muut kotiin kuuluvat askareet, mutta varsinaisia avustavia tehtäviä ei hoitohenkilöstöllä teetetä. Aunelassa on oma köksä ketä huolehtii ruokahuollosta, talonmies huolehtii ulkotiloista, Siivouspalvelu siisteydestä jne.